Skip to content

Meta Therapy ‘The Facelift Alternative

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale tint dankzij de anti-ageing behandeling van Dermatude Meta Therapy.
Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers.

Hoe werkt Meta Therapy?

Met geavanceerde apparatuur worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Tijdens de behandeling worden er ook actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Mogelijkheden met deze behandeling

Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Resultaat behouden? Wij raden aan om het 1 keer in de 2 a 3 maanden bij te houden. De prijzen zijn vanaf €130,00 (kuren in overleg).

Voordelen:

  • 100% natuurlijke behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Pijnloos, geen verdoving nodig
  • Hersteltijd binnen enkele uren
  • U mag na 24 uur weer make-up dragen
Interesse gekregen of meer informatie over Meta Therapy?
Back To Top