Skip to content

Image Skincare

Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Alle lijnen van Image Skincare bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne enz.). Dit is zowel voor de salonbehandelingen, maar ook voor de thuisproducten.

Mila d'Opiz

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd. De geuren zijn zeer aangenaam en fijne texturen. Voor ieder huidtype is er wel wat!

The GelBottle

Deze gellak producten zijn goed, maar naast goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. Samenhang van een zeer hoge constante kwaliteit, extreem langdurige hoogglans, hoge houdbaarheid, hoopg gepigmenteerd en enorme keuze kleuren die zich altijd blijven aanvullen in de seizoenen. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat de The Gelbottle producten diervriendelijk zijn en wij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering LEAPING BUNNY.

Dermatude Meta Therapy

Meta Therapy is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Marc Inbane

Marc inbane is een gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray voor thuis gebruik. Biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Back To Top