skip to Main Content

Image Skincare

Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Alle lijnen van Image Skincare bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne enz.). Dit is zowel voor de salonbehandelingen, maar ook voor de thuisproducten.

Mila d'Opiz

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd. De geuren zijn zeer aangenaam en fijne texturen. Voor ieder huidtype is er wel wat!

NEW CID make up

Er sprankelend uitzien, maar niet al te veel moeite hoeven doen? De producten van New CID Cosmetics zijn zeer eenvoudig in gebruik en hebben handige oplossingen. New CID Cosmetics heeft een duidelijk doel: slimme kleuren ontwikkelen die de schoonheid van vrouwen versterken. Kleuren die geschikt zijn voor alle huidtinten en alle leeftijden. Want elke vrouw moet zich mooi kunnen voelen. New CID Cosmetics luistert naar wat vrouwen willen en baseert daar haar producten op. Al deze producten hebben een hoogwaardige professionele formule. Kwaliteit verzekerd.

Caption

Caption maakt alle bestaande lakken en gellakken overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry en met de look van een gel zónder lamp. De lak kan bij goede nagelconditie wel 9 dagen blijven zitten en is binnen enkele seconden weer te verwijderen met nagellak remover.

Curaloe

Een bezoekje aan de aloe vera plantage op Curaçao, en dan ben je verkocht. De Curaloe® is ook te koop bij ons in de salon!
“Van alle Aloë soorten, is alleen de Aloë Barbadensis door de oude beschavingen als ‘Aloë Vera’ of ‘echte Aloë’ benoemd. De CurAloe ® producten maken gebruik van het extract dat op eigen plantages geteeld en verwerkt is, om optimaal gebruik (kwaliteit bewaken) voor therapeutische doeleinden. De formuleringen van CurAloe ® producten hebben Aloë Vera als hoofdbestanddeel in uiterst pure vorm om het maximale effect te kunnen realiseren op de huid.”

The GelBottle

Deze gellak producten zijn goed, maar naast goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. Samenhang van een zeer hoge constante kwaliteit, extreem langdurige hoogglans, hoge houdbaarheid, hoopg gepigmenteerd en enorme keuze kleuren die zich altijd blijven aanvullen in de seizoenen. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat de The Gelbottle producten diervriendelijk zijn en wij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering LEAPING BUNNY.

Dermatude Meta Therapy

Meta Therapy is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Marc Inbane

Marc inbane is een gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray voor thuis gebruik. Biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Back To Top