Skip to content
NIEUW per 12 oktober bij ons in de salon!Image Skincare & RS lightskin huidscan

De IMAGE Skincare filosofie

Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Alle lijnen van Image Skincare bevatten hoogwaardige ingredi├źnten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne enz.). Dit is zowel voor de salonbehandelingen, maar ook voor de thuisproducten.

Om deze reden zijn wij in de salon gestart met dit prachtige merk! En willen wij als team mooie resultaten samen met u bereiken.

Wij zijn trots om dit met jullie te kunnen delen! De RS Lightskin is een innovatieve huidanalyse apparaat waarbij we wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse kunnen uitvoeren in slechts 20 seconden. De gebruiksvriendelijke RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak 0306621101 of mail naar info@salonconestilo.nl
Back To Top